COLECTARE SI TRANSPORT

Eric Bioremediere Oil ofera la nivel national, servicii de colectare adecvate pentru prelucrarea deseurilor solide sau lichide, ce sunt indeplinite cu ajutorul echipamentelor speciale.

In functie de starea de agregare a deseurilor, colectarea se realizeaza cu cupe graifer (montate pe macarale turn) sau cupe frontale (excavatoare/incarcatoare frontale) pentru deseurile solide, sau utilizand pompe de mare capacitate special proiectate pentru absorbtia si refularea solidelor cu vascozitati mari.

Flota noastra auto are in dotare mijloace diverse de colectare si transport a deseurilor periculoase si nepericuloase. Pentru deseurile lichide periculoase dispunem de cisterne de mare capacitate. In functie de aplicatie si de cerintele beneficiarilor, deseurile solide sunt colectate si transportate atat vrac cat si in recipienti special etansi.

Toate mijloacele de colectare si transport sunt autorizate de autoritatile insarcinate cu protectia mediului si de catre cele din domeniul rutier.

Coordonator transporturi

Coordonarea activitatii de transport se realizeaza exclusiv de catre un specialist autorizat cu functie de Persoana Desemnata. Acesta va fi raspunzator de mijloacele de transport ce vor fi coordonate astfel incat activitatea de transport sa se desfasoare in bune conditii si fara intirzieri. Persoana desemnata, este autorizata de Ministerul Transporturilor prin Autoritatea Rutiera Romana - ARR, prin Certificat de Pregatire Profesionala care atesta ca titularul a facut dovada pregatirii sale profesionale prin examen sustinut, potrivit prevederilor O.G. nr. 19/1997 privind transporturile, aprobata cu modificarile si completarile ulterioare.

Managementul deseurilor, Calitatea serviciilor noastre, Seriozitatea specialistilor implicati au dus la incheierea altor contracte cu Lukoil, de ecologizare batale, cu recuperare de hidrocarburi si eliminare finala a deseurilor.

Consilierul de siguranta

Fiind o activitate ce se ocupa cu deseuri periculoase, Persoana Desemnata trebuie sa aiba cunostinte despre transportul marfurilor periculoase. De aceea, este nevoie de pregatire profesionala, persoana desemnata avand si Certificat de Pregatire Profesionala a COnsilierului de Siguranta. Prin acest certificat se atesta ca titularul a absolvit examenul de consilier de siguranta pentru transportul marfurilor periculoase, precum si pentru operatiuni de incarcare - descarcare, depozitare temporara. ambalare, etichetare sau expediere de marfuri periculoase.